A TechAround sorozat keretében a T-Systems szakértői a Microsofttal közösen időről időre olyan témákat járnak körül, melyek napjainkban kulcsfontosságúak egy vállalat hatékony működéséhez. Bemutatjuk a legkorszerűbb IT technológiákat, digitalizációs trendeket. Az előadások során olyan különleges, innovatív megoldásokat ismerhet meg, melyek segítik vállalatát abban, hogy könnyen, gyorsan alkalmazkodjon a folyamatosan változó normákhoz.

A trendek már tavaly is beszédesek voltak: több mint tíz milliárd gyanús és rosszindulatú emailből több mint egy milliárd adathalász tartalmút azonosítottak a kiberbiztonsági szolgáltatók.
A 2021. június 8-i kiber biztonság témájú előadáson megismerheti a Microsoft 365 Vállalati verzió biztonsági képességeit és a T-Systems CTRL SOC megoldását. Megmutatjuk hogyan kezelhetőek a biztonsági incidensek szakszerűen és költséghatékonyan.
Az ICT megoldások kiaknázása széleskörű IT biztonsági ismereteket igényel. A biztonsági keretrendszerek funkcióit csak akkor tudjuk optimálisan kihasználni, ha a szervezet a bevezetést megelőzően megvizsgálja a kapcsolódó biztonsági szabályokat, azonosítja a felhőbe költözéssel elérhető biztonsági és megfelelőségi eszközöket a jelenleg használtak mellett. Ebben lehetnek segítségére a T-Systems M365 biztonsági felmérés és SOC-érettség felmérő szolgáltatásai.

Naptárbejegyzés