Kövessen minket a Facebook-on!

Oldalunkon keresztül folyamatosan tájékozódhat a T-Systems Magyarország Symposium 2012–vel kapcsolatos legfontosabb információkról és legfrissebb hírekről. Kommentálja posztjainkat, ossza meg velünk és olvasóinkkal véleményét az IT-iparágat érintő kérdésekről!

Részletek

Steven Frantzen előadás

Az Európában, Közel-Keleten és Afrikában folytatott tanácsadói tevékenység teljes körű felelőseként Steve Frantzen-nek, az IDC alelnökének egyedülálló és szakavatott rálátása van az informatikai és távközlési piacok fő tendenciáira.

Részletek

Tudósítások a Symposiumról

A T-Systems Magyarország november 15.-i Symposiumáról több fórumon is jelent meg tudósítás, ezekből válogattunk.

Részletek

Egyesítés

Hazánk egyetlen teljes körű infokommunikációs technológiai (IKT) termékportfólióval rendelkező szolgáltatójaként kezdi megújult működését a T-Systems Magyarország Zrt. 2012. október 1-jén. Az új, 100%-os Magyar Telekom-tulajdonban lévő vállalat, négy nagy múltú, a hazai piacon meghatározó iparági szereplő egyesítésével jön létre.

Részletek

Találjuk ki együtt a jövőt!

A T-Systems Magyarország Symposium 2012 elnevezésű szakmai konferenciáján több mint ötven előadóval, kilenc tematikus szekcióban várta az érdeklődőket 2012. november 15-én a Budapesti Kongresszusi Központban.

Részletek

iOS és Android mobilalkalmazás

Töltse le okostelefonjára a Symposium mobilalkalmazást, hogy percre kész információkkal rendelkezzen a rendezvény ideje alatt!

Részletek

Az elektronikus levéltár megvalósítása Magyarországon

Megkezdődhet Magyarországon az Elektronikus levéltár gyakorlati megvalósítása, miután a projektet irányító Konzorcium megkötötte a generálszállítói szerződést a T-Systems Magyarország Zrt-vel. A magyarországi Elektronikus Levéltár az Európában legelterjedtebb szoftvermegoldások adaptálását tűzte ki célul - olyan európai országok megoldásait veszi át, mint pl. az Egyesült Királyság, Németország, Hollandia, Svájc és Ausztria. A magyar rendszer felépítésének fontosabb lépéseit ismertették kedden Budapest Főváros Levéltárában a Konzorcium tagjai, a Magyar Nemzeti Levéltár, Budapest Főváros Levéltára és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. munkatársai. Az Elektronikus levéltár célja, hogy lehetőséget biztosítson nagy mennyiségű elektronikus iratanyag pontos, naprakész nyilvántartására, feldolgozására, közzétételére és tartós megőrzésére.

Részletek

Blog

    Az RSS csatorna nem elérhető.
További bejegyzések