T-Systems Magyarország Szakmai Rendezvények

A T-Systems Magyarország Kommunikáció és Marketing ágazata rendszeresen szervez szakmai rendezvényeket ügyfelei számára különböző témákra fókuszálva. Vezetőink és szakértőink emellett rendszeresen szerepelnek az ICT-iparág meghatározó eseményein akár keynote-előadóként, akár mint egy-egy speciális infokommunikációs terület szakértőjeként., de számos iparági konferencián, eseményen jelenünk meg szponzorként. Ebben a menüpontban az általunk szervezett és szponzorált rendezvényekről kaphat tájékoztatást.
 

T-Systems Magyarország Symposium

Vállalatunk idén is megrendezi egész napos szakmai döntéshozói konferenciáját, a T-Systems Magyarország Symposiumot a Budapesti Kongresszusi Központban, 2014. november 12-én, amelynek keretében az infokommunikációs iparág legjelentősebb technológiai és üzleti trendjeit vizsgáljuk meghívott előadóink és szakértőink segítségével. Az idén novemberben megrendezésre kerülő Symposiumunkon is arra törekszünk, hogy az infokommunikációs szakma legfontosabb döntéshozóit szólaltassuk meg, külön hangsúlyt helyezve a szakpolitika piacot érintő, középtávú elképzelésekre, valamint a fejlesztéspolitika infokommunikációt érintő kihívásaira.

Részletek

T-Systems Tematik

A zártkörű T-Systems Tematik konferenciasorozat az elődvállalati kisebb konferenciákat egyesíti egy márkanév alatt, ágazati és iparági fókuszú témák, kompetenciák bemutatására, megvitatására szolgál. 2014-ben két T-Systems Tematik konferenciát rendezünk, amelyek sajátossága – mint a név is sugallja – az egy vagy több napos fókuszált tematikus program. Májusban Üzleti intelligencia, ősszel pedig Közösségi közlekedés témában várjuk ügyfeleinket.

Részletek
 

T-Systems InnoDay

A T-Systems InnoDay zártkörű rendezvény-sorozat szűkebb tematikájú, egy megoldásra épülő tanácskozásokat ölel fel kizárólag ügyfeleink, partnereink számára. Az évente megrendezett 8-10 rendezvény a vállalat különböző kompetenciáinak mélyebb, szakmai bemutatóval egybekötött bemutatását célozza. A témák spektruma széles, felöleli a T-Systems Magyarország legkiemelkedőbb infokommunikációs megoldásait.


Részletek

Legfrissebb Marketing aktivitásunk

A technológia, mint társadalmi kihívás
A technológia, mint társadalmi kihívás

Nehogy azt higgyük, hogy a digitalizáció csak a vállalatok és a magánszemélyek életét forgatja fel. Az államoknak, sőt az általuk alkotott közösségeknek is egészen új kihívásokat jelentenek az új technológiák, hiszen alapvető funkcióikat vehetik át, illetve új feladatok ellátását kényszerítik ki. Az előttünk álló kihívásokról is beszél a T-Systems Symposiumon Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnöke.

Részletek

Videók