A T-Systems Magyarország egész napos szakmai konferenciája

Technológia és innováció

A T-Systems Magyarország Symposium a digitális technológia és a hazai innováció egyedülálló, nemzetközileg is elismert szakmai konferenciája melynek célja, hogy választ adjon az egyik legaktuálisabb kérdésre: hogyan képes a gazdaság és a társadalom lépést tartani, együtt változni a technológiával, mi több, irányítani a fejlődést.
A nyolcadik alkalommal megrendezett Symposium konferencián mintegy 2000 résztvevő, köztük gazdaság- és innovációpolitikai döntéshozók, a technológia elismert hazai szakértői, valamint az infokommunikációs terület kiemelkedő résztvevői szakmai előadásokból, látványos demonstrációkból meríthetnek inspirációt és exkluzív programokon vehetnek részt, hogy megoldásokat, kapcsolatokat találjanak a most és a jövő kihívásaira.
 

Egy hullámhosszon - Közösen. Jobban. Most.

A T-Systemsnél küldetésünk, hogy megoldásokat nyújtsunk a digitalizáció miatt felgyorsult gazdasági és társadalmi kihívásokra. Ügyfeleinkkel együttműködve olyan technológiákat fejlesztünk, amelyek valódi, fenntartható digitális megoldást kínálnak még a legösszetettebb üzleti és társadalmi kérdésekre is.
A Symposium üzenete, hogy a mindezt új együttműködésekkel, közösen kell megtennünk és ebben nem késlekedhetünk.
Élje át a tavalyi Symposium izgalmait összefoglaló videónkkal8 év, több mint 500 előadás, közel 16000 résztvevő és számtalan olyan innováció a digitális iparágból, amely egyaránt formálja a jelent és a jövőt. Ez a T-Systems Symposium. Az év infokommunikációs eseménye novemberben ismét megnyitja kapuit, találkozzunk idén is!
 
Symposium 2012 Symposium 2013
Symposium 2014 Symposium 2015
Symposium 2016 Symposium 2017
Symposium 2018 Symposium 2019