Jövőtér

Innovatív bemutatóterünkben, a JövőTérben interaktív szakmai bemutatókon keresztül ismerhetik meg vendégeink vállalatunk legújabb infokommunikációs megoldásait.

Futurespace map

Innováció

A T-Systems Symposiumon debütál számos digitális újdonság, többek között a Kitchen Budapesttel közösen fejlesztett drónokkal működő logisztikai megoldás, a PackTrack csomagkövető rendszer. Jelen lesznek agrárinnovációink, a Serket és az Agronity okos méhkaptárja is. Az eszközök kipróbálásán túl arról is képet kaphatunk, hogy hogyan építhető be mindez a vállalatok, társaságok mindennapi működésébe.

Államigazgatás

Az oktatással, egészségüggyel is foglalkozó ágazatunk nem kisebb megoldást hoz a Symposiumra, mint a betegségek, azok kezelése és a gyógyszerelés közötti összefüggések Big Data alapú, GDPR kompatibilis felderítésében nagy szerepet vállaló MedSol Analyzert. Látogatóink egy modern tantermet is kipróbálhatnak, így játékos formában, ismét diákként ismerkedhetnek meg a legújabb digitális eszközök által támogatott tanulással.

Smart City

Az idei Symposiumon számos olyan okos fejlesztést mutatunk be, melyek a városok előtt álló komplex kihívásokra adnak választ. A Cityboard vezetői városirányító rendszer mellett továbbfejlesztett okos eszközök (Smart Parking, Okos kamerarendszer), valamint a korszerű létesítménygazdálkodást lehetővé tevő fejlesztések is terítékre kerülnek.

Ipar

A logisztikai hatékonyságnövelés, kapacitáskihasználás, humánerőforrás-optimalizálás vagy az adatvagyon-felhasználáson túl bemutatjuk azt is, hogy hogyan járul hozzá az ipar átalakulásához a Canary, az IoT Gőzgép vagy éppen az önvezető targonca.

Pénzintézetek

A T-Systems Symposium bemutatóján helyet kapnak az azonnali, digitális pénzmozgások láthatatlan veszélyeire nyújtott technológiai megoldások és a személyvédelmet és egyben kedvezőbb biztosítási feltételeket lehetővé tevő Safe Home rendszer. Mindezeken túl a Blockchainben rejlő lehetőségeket is körbejárjuk.

Cloud

Megismerhetik a T-Systems egyedülálló felhő alapú megoldásait, amelyek folyamatos rendelkezésreállással, akár komplex hibrid rendszerként biztosítják az IT szolgáltatások zavartalan működését.

IT biztonság

Látványos demonstrációval világítunk rá az IT biztonság kulcsfontosságára az integrálttá váló platformok és a növekvő számú kibertámadások fényében. Ön szerint milyen hatással lehet egy, a vállalati rendszer látszólag jelentéktelen elemére irányult támadás a cég egészére nézve?

Telekom 5G teszthálózat

Az 5G új távlatokat nyit mind az ipari, mind a lakossági felhasználás terén, utat engedve olyan nagy adatforgalmat bonyolító eszközöknek, amelyek megbízható és közel valós idejű hálózatot igényelnek. Az idei Symposiumon bemutatunk olyan okostelefonokat is, melyek már az új technológiát is képesek használni.