Simplepay, avagy a gyorsfizetési megoldások forradalmára

2019.09.01

Magyarországon is szépen telítődik a mobilfizetési, és elektronikus fizetési megoldások piaca, azonban még mindig van tere az újításoknak. Az OTP Mobil Kft. által fejlesztett és üzemeltetett SimplePay online bankkártyás fizetési rendszer 2015. novembere óta elérhető az e-kereskedők számára. Gördülékeny csatlakozást és kulcsrakész, sokoldalú platformot kínál, olyan kényelmi szolgáltatásokkal, amelyek a gyorsabb fizetési integráció mellett kedvezően befolyásolhatják a vásárló- és tranzakciószámot egyaránt.
Az eltelt négy év alatt közel 7 000-re nőtt partnereink száma, emellett több tízmillió tranzakciót bonyolítottak le rajtuk keresztül - a hazai piac egyik legnagyobb szereplőjévé nőttük ki magunkat.
Arra törekszünk, hogy új piaci lehetőségeket teremtve, az elektronikus kereskedelem világában az internetes vásárlás még gyorsabb, kényelmesebb és megbízhatóbb legyen. 
Célunkká vált továbbá, hogy minél szélesebb körben ismertessük termékünk praktikus sajátosságait mind a kereskedők, mind a vásárlók felé. A konferencián való megjelenésünkkel is ezt a célt szolgáljuk, hiszen szakértő kollégáink személyesen állnak a vendégek rendelkezésére szakmai kérdések megválaszolásában a Simple Pay platformmal kapcsolatban. 
Mindemellett szeretnénk egy jó ügy mellé állni, és mosolyt csalni a résztvevők arcára. Az OTP Mobil standjánál hasznos információk mellett arra is lehetőséget adunk, hogy a KézenFogva Alapítványt támogassák a látogatók egy általuk meghatározott összeggel, amelyet akár a Simple Applikáció segítségével is megtehetnek. Az applikáció számos hasznos szolgáltatása között rábukkanhatunk a Mobilfizetés, illetve ApplePay fizetési módokra, amelyek használatával nem csak gyorsabb, de biztonságosabb megoldást vehetünk igénybe. Sokaknak bonyolultnak tűnhet a mobilfizetés metódusa, éppen ezért ebben is a résztvevők segítségére leszünk, és igyekszünk a mindennapok hasznos részévé tenni azt.  
Ráadásként szeretnénk egy vicces szelfivel kedveskedni az érdeklődőknek. A rajzokat egy tehetséges rajzművész készíti majd el iPad-en ApplePencil használatával. Az elkészült alkotásokat elektronikus formában küldjük majd el az érdeklődőknek.