Dell Technologies: Hogyan válhatunk digitális vállalattá?

2019.09.01

A Dell Technologies az SAP-vel közösen segíti a vállalatokat a digitalizáció felé vezető úton

A digitális benszülöttek korában a vállalatoknak az eredményesebb működés és versenyképességük megőrzése érdekében fel kell gyorsítaniuk a digitális átalakulást, valamint üzleti stratégiájukat is hozzá igazítaniuk a jövő digitális világának igényeihez és lehetőségeihez. A Dell Technologies a Virtustream, a VMware és az SAP vállalattal közösen segíti a szervezeteket abban, hogy a mindennapi működésből valóban értékes adatokat nyerhessenek ki, és ezek segítségével minél előbb és könnyebben megvalósíthassák a digitális átalakulást.

A T-Systems Symposium rendezvényen bemutatjuk, hogy a vállalkozások hogyan használják a legújabb technológiákat, például a hiperkonvergens infrastruktúrát (HCI), mennyire könnyű integrálni az SAP megoldásokat az OT és IT rendszerekbe, valamint hogyan illeszthetők be a menedzselt szolgáltatások a különböző felhő alapú megoldásokba. A látogatók továbbá egy demo segítségével megismerhetik a legújabb a SAP S4/Hana megoldást, amely számos technikai innovációt kínál. Szakértőink abban is segítenek, melyek az átalakulás következő lépései, hogyan fogják segíteni az új rendszerek a vállalkozások működését.

Felkészülés a változásra
A vállalati technológiák folyamatosan bővülnek és fejlődnek az olyan innovációknak köszönhetően mint a mesterséges intelligenciát alkalmazó, integrált vállalatirányítási rendszerek (S/4 Hana), az intelligens technológiákat ötvöző megoldások (SAP Leonardo), vagy a többfelhős működés. Az átállás ezekre a rendszerekre azonban nem mindig egyszerű, komplexitásuk és a magas költségeik pedig kihívást jelenthetnek az informatikai és az üzleti vezetők számára. A Harvard Business Review adatai alapján a vállalatoknak majdnem a fele úgy gondolja, hogy az aktuális infrastruktúra nem alkalmas arra, hogy elég gyorsan bevezessék a legújabb innovációkat.1

Megoldás a digitalizációra
A Dell EMC az Intellel® közösen az SAP technológiai partnere, és komplex hitelesített csomaggal rendelkezik a digitalizációs projektek felgyorsításához és a kockázatok csökkentéséhez. A vállalat támogatja az ügyfeleket abban, hogy korszerűsítsék informatikai rendszerüket, hiszen az Edge-, a Core- és a Cloud Computing területein egyaránt képes megoldást nyújtani.

Core/Alapinfrastruktúra
A Dell Technologies referencia architektúrákat, valamint konvergens és hiperkonvergens infrestruktúrákat biztosít, amelyek leegyszerűsítik az SAP rendszerek használatát. Ezek a megoldások összességében akár 61 százalékos megtakarítást is eredményezhetnek a vállalatoknak.

Cloud/Felhő alapú megoldások
A vállalatnak minden erőforrása rendelkezésre áll a helyszíni (on-premise), a külső (off-premise) és a hibrid felhőrendszerek kiépítésére, kezelésére és szolgáltatására. Mindezt a VMware, Vistrustream és multi-cloud képességekkel képes nyújtani a Dell Technologies. 

Edge/Peremhálózatok
A Dell Technologies rendelkezik az SAP által hitelesített IoT Gateway eszközökkel és a legújabb technológiákhoz alkalmazható referencia architektúrákkal mint az IoT és a Blockchain. Ezeket a modernebb vállalatok ma már a gyártásban, anyagfeldolgozásban és számos iparágban hatékonyan alkalmazzák a digitalizáció folyamatának részeként.

1 The e¬ffect of IT complexity on operating costs. Harvard Business Review, 2015.